Przygotowanie wyjątkowego bankietu firmowego, urodzin, imienin czy rodzinnego spotkania to niemalże sztuka.
Warto aby przygotowali je specjaliści.
Zadbamy o wszelkie, nawet najdrobniejsze szczegóły. Nasze wnętrza, profesjonalna obsługa oraz wyśmienite menu, dostosowane do indywidualnych potrzeb, pozwolą na organizację dowolnych przyjęć.
Zapewniamy:
- pyszne menu w atrakcyjnej cenie
- profesjonalną obsługę
- wystrój Sali odpowiedni do uroczystości
- kompleksową organizację imprez plenerowych
- dodatkowe atrakcje na życzenie Gości
- bazę noclegową
Do Państwa dyspozycji oddajemy:
- salę bankietową
- restaurację
- Karczmę Dworską
- Miasteczko Grillowe
Dział Sprzedaży i Marketingu
Anna Kałuska
Specjalista ds. Sprzedaży
kom. 605-159-159
a.kaluska@batoryhotel.pl
Konrad Rozbicki
Z-ca Managera Gastronomii
kom. 512-530-167
k.rozbicki@batoryhotel.pl
PRZYKŁADOWE MENU:
MENU – 95 zł/osoba
Zupy (jedna do wyboru)
- Rosół z makaronem naleśnikowym i pulpecikami marchewkowymi
- Flaki wołowe na sposób domowy
- Krem brokułowy z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną
- Barszczyk czerwony z rumianym pasztecikiem
Dania główne ( jedno do wyboru)
- Pieczona łopatka wieprzowa w sosie rozmarynowym serwowana z ziemniakami z koperkiem i bukietem surówek
- Zraziki wieprzowe faszerowane grzybami podane z kluseczkami ziemniaczano-gryczanymi i ragout z buraczków
- Fileciki z indyka w akompaniamencie pomidora nadziewanego brokułami i ryżu po grecku dosmaczane sosem ananasowym
- Grillowany filet z kurczaka zapiekany z pomidorem i wędzonym boczkiem podany z ziemniaczanymi wedgesami i bukietem warzyw
Danie po przerwie ( jedno do wyboru):
- Potrawka z kurczaka
- Wieprzowina na ostro z warzywami
- Barszcz czerwony z domowym pasztecikiem
- Krem ziemniaczano – czosnkowy z bekonowymi chipsami
Dla dzieci:
- Nuggetsy z kurczaka z frytkami i bukietem surówek
Dodatkowo na stołach:
Zimne przekąski rybne (1 do wyboru):
- Śledziki w trzech smakach
- Łosoś wędzony z pomarańczami
- Fileciki z sandacza w sosie greckim
- Pstrąg faszerowany muśnięty auszpikiem
Zimne przekąski mięsne (2 do wyboru):
- Półmisek staropolskich wędlin, pasztetów i mięs pieczystych
- Rożek ze schabu z musem galicyjskim
- Szparagi marynowane otulone szynką
- Rolada z białego ptactwa z morelą i śliwką w winnej galarecie
Zimne przystawki bezmięsne (1 do wyboru):
- Jaja faszerowane kolorowymi pastami
- Polskie sery z owocami
- Grillowana cukinie z kiełkami i wędzonym serem
- Pieczarki faszerowane
Sałatki(1 do wyboru):
- Sałatka z szynką, serem i świeżymi warzywami
- Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
- Sałatka jarzynowa podana w pomidorach
- Mix sałat z malinowym vinegrette
Dodatki:
- Wybór sosów do mięs i ryb
- Marynaty
- Pieczywo, masło
W cenie także:
- Ciasto – trzy rodzaje
- Napoje zimne: Coca – Cola, Fanta, Sprite, soki, woda
- Napoje gorące: kawa, herbata
MENU – 130 zł/osoba
Zupy (jedna do wyboru)
- Rosół z makaronem naleśnikowym i pulpecikami marchewkowymi
- Flaki wołowe na sposób domowy
- Krem brokułowy z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną
- Barszczyk czerwony z rumianym pasztecikiem
Dania główne ( dwa do wyboru)
- Pieczona łopatka wieprzowa w sosie rozmarynowym serwowana z ziemniakami z koperkiem i bukietem surówek
- Zraziki wieprzowe faszerowane grzybami podane z kluseczkami ziemniaczano-gryczanymi i ragout z buraczków
- Fileciki z indyka w akompaniamencie pomidora nadziewanego brokułami i ryżu po grecku dosmaczane sosem ananasowym
- Grillowany filet z kurczaka zapiekany z pomidorem i wędzonym boczkiem podany z ziemniaczanymi wedgesami i bukietem warzyw
Dla dzieci:
- Nuggetsy z kurczaka z frytkami i bukietem surówek
Deser (1 do wyboru):
- Lody z gorącymi malinami
- Szarlotka z bitą śmietaną i gałką lodów
- Tiramisu
Dodatkowo na stołach:
Zimne przekąski rybne (2 do wyboru):
- Śledziki w trzech smakach
- Łosoś wędzony z pomarańczami
- Fileciki z sandacza w sosie greckim
- Pstrąg faszerowany muśnięty auszpikiem
Zimne przekąski mięsne (2 do wyboru):
- Półmisek staropolskich wędlin, pasztetów i mięs pieczystych
- Rożek ze schabu z musem galicyjskim
- Szparagi marynowane otulone szynką
- Rolada z białego ptactwa z morelą i śliwką w winnej galarecie
Zimne przystawki bezmięsne (2 do wyboru):
- Jaja faszerowane kolorowymi pastami
- Polskie sery z owocami
- Grillowana cukinie z kiełkami i wędzonym serem
- Pieczarki faszerowane
Sałatki(3 do wyboru):
- Sałatka z szynką, serem i świeżymi warzywami
- Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
- Sałatka jarzynowa podana w pomidorach
- Mix sałat z malinowym vinegrette
Dodatki:
- Wybór sosów do mięs i ryb
- Marynaty
- Pieczywo, masło
W cenie także:
- Ciasto – trzy rodzaje
- Owoce sezonowe
- Napoje zimne: Coca – Cola, Fanta, Sprite, soki, woda